Optima OSN D.O.O.

Kompanija OPTIMA OSN je regionalni sistem integrator i tržištu nudi usluge iz područja savetovanja, projektovanja, implementacije i održavanja informatičkih i komunikacionih sistema. Više od 15 godina rešenja ove kompanije omogućavaju korisnicima veću efikasnost i profitabilnost poslovanja.

  • Hotelska rešenja
  • Mrežna i informatička oprema
  • IP telefonija
  • Video konferencijski sistemi

Telefonske centrale

Sa poverenjem nam se obratite za projektovanje i implementaciju telefonskih centrala, tradicionalne i IP telefonije, kontaktnih centara, VPN konekcija, IVR govornih automata i ostale komunikacione opreme i rešenja poput snimanja razgovora i GSM gatewaya.

Pročitaj više

Projektovanje poslovnih mreža

Važan deo naše delatnosti odnosi se na aktivnu mrežnu opremu i projektovanje poslovnih mreža. Juniper routing, firewall, IDP, VPN SSL i IPSec platforme unaprediće funkcionalnost Vaše mreže.

Pročitaj više

Hotelska industrija

Prateći trendove hotelske industrije projektujemo i instaliramo najnaprednije sisteme interaktive televizije, inteligentnih soba i Internet pristupa za potrebe hotela. Našim klijentima nudimo proverenu informatičku opremu proizvođača Fujitsu Siemens, Olivetti, Nachuatec, HP, IBM, Lenovo.

Pročitaj više

Dugogodišnje iskustvo u projektovanju, implementaciji i održavanju poslovnih mreža i informatičkih sistema, od najmanjih preduzeća do telekom operatera.