Hotelska oprema

Uz naša rešenja inteligentnog sastava, nudimo i mini barove, fenove za kosu i sigurnosne sefove svetski renomirane kompanije ISM. Iz ponude izdvajamo:

Mini barovi:

Postoje 3 vrste minibarova koje možemo ponuditi, a to su: eco minibarovi, standardni minibarovi, platinum minibarovi. Neke od standardnih karakteristika svih minibarova jesu: korišćenje C-pentana (100% ekološki), apsorcijski sistem hlađenja, ISM logički termostat, plave prozirne police, bele plastične police, zaobljena vrata, ravna vrata, unutrašnja led dioda... U opcione karakteristike spadaju: reverzibilna vrata, bravica, točkovi, mdf vrata, staklena vrata, vrata od hroma, mogućnost da bude samostojeći, ugradbeni, da ima detektor otvorenih vrata... Mogu biti različitih boja i kapaciteta. Što je najvažnije, u potpunosti su integrisani sa hotelskim sastavom.

Fenovi za kosu

Hotelski fenovi za kosu su takođe modeli proizvođača ISM, a izdvajamo ISM HD H21 i ISM HD H20 . Oba modela su snage 1200W, sa zaštitom od pregrejavanja, On/Off prekidačem, Push/Release tipkom, toplotnim regulatorom i utičnicom za aparat za brijanje.

Sobni sefovi

Na svojim putovanjima ljudi nose razne dragocenosti, s toga očekuju da će u hotelu u kom odsednu moći te dragocenosti dobro da sakriju. Upravo tu mogućnost pruža kompanija ISM svojim modelima ISM R1 i ISM SB H30 S1 .