Optima OSN ima dugogodišnje iskustvo u projektovanju, implementaciji i održavanju poslovnih mreža i informatičkih sistema, od najmanjih preduzeća do telekom operatera.

Želimo postati vaša IT služba!

Cilj nam je ponuditi kompletno IT rešenje koje će dugoročno zadovoljiti sve vaše potrebe i podržavati vas u vašem rastu i razvoju.

Naša rešenja:

Solarwinds

Osnovana 1998, kompanija SolarWinds pruža moćne, jednostavne i dostupne programe za nadzor i upravljanje mrežom sa više od 85.000 zadovoljnih klijenata širom sveta - od velikih do malih poslovnih korisnika.

Juniper

Vodeća je svetska kompanija na području namenjenih sigurnosti poslovnih mreža i routing proizvoda. Optima će vam pomoći da izgradite i unapredite sigurnost i povećate efikasnost svakodnevnog poslovanja kroz implementaciju Firewall/IPSec VPN, IDP, SSL/VPN, routing rešenja, Application Acceleration platformi, centralni nadzor i upravljanje.

Allied Telesyn

ALLIED TELESYN INTERNATIONAL (ATI) je kompanija za proizvodnju visokoperformantne aktivne mrežne opreme. Od svog osnivanja 1987. do danas, kompanija se izborila za mesto medu prvih pet vodećih u svetu u ovoj oblasti. ATI je svetski lider u proizvodnji transivera, konvertora, ripitera i mrežnih kartica. Preko svojih mnogobrojnih partnera, povezuje ceo svet i svojim korisnicima pruža kompletnu podršku. Veliki deo tržišta ATI je osvojio ruterima, svičevima i habovima. Godišnji obrt kapitala ove kompanije je u stalnom porastu.

Informatička Oprema

Optima OSN u ponudi ima celokupni asortiman opreme, kancelarijskih i prenosnih računara, štampača, kopirnih uređaja, skenera, fax i multifunkcijskih uređaja svetskih brendova HP, IBM, Nashuatec i Olivetti.Pružamo usluge konfigurisanja rešenja, projektovanja mreža, ugradnje, edukacije i održavanja informatičkih sistema.

Strukturno kabliranje

Strukturno kabliranje je univerzalan način koji dozvoljava fleksibilno i prilagodljivo rešenje.

Danas, imati pristup telefonskoj i računarskoj mreži je standard. Pažljivim odabirom pasivne opreme moguće je dostići fantastične performanse sistema bez obzira koliko rigorozni zahtevi su postavljeni.